Šventės baigėsi, galime vėl liūdėti kartu

Kaip ir visi geri dalykai, taip ir šventės, o ypač Kalėdos, turi savybę baigtis. Ateina dar ir nauji metai, jie kasmet ateina. Ir kasmet praeina. Sako, ir žmogus praeina.

O štai mes ir mūsų ištikimi draugai „trupė liūdi“ šią žiemą kaip niekada daug laiškų išsiuntėme į snieguotąją Laplandiją. Sprendžiant iš kalėdinių dovanų po eglute, vienų laiškai Kalėdų senį pasiekė, kitų – ne. Atsirado tik viena bėda – Kalėdų senis į laiškus neatrašo, todėl kartais jo dovanos atrodo parinktos kone neargumentuotai.

Taigi, kviečiame rašyti laiškus mums! Jei po Kalėdų jūsų sieloj neramu – sakykite ir būsite nuraminti. Jei norite papasakoti, ką gavote dovanų – sakykite ir būsite apraminti. Jei norit paklaust, patart, pabart ar paguost – rašykite ir būsite perskaityti. Atrašyta bus į kiekvieno laišką. Atgavinkime pamirštą tradiciją bendrauti laiškais ir trumpam susikurkime savo pasaką.

Kalbant apie pasakas… tai būtent kino teatre „Pasaka“, Vilniuje, įsikūrė mūsų laikinas liūdnasis paštas. ten radę gedulingai juodą dėžę (orientuotis kairiau) galite įmesti savo laiškus mums, kurie bus surenkami kartą per savaitę, o atrašyti laiškai jūsų lauks „Pasakos“ kasoje. Kokia metafora, įsivaizduokite tiesiogiai: laiškas pasakos kasoje… tik nepamirškite nurodyti savo vardo ar slapyvardžio, kuriuo vėliau prisistatę galėsite savo laišką atsiimti!

Jau smailiname plunksnas ir netaupydami rašalo laukiame pirmųjų jūsų telegramų! Be to, sveikiname su Naujaisiais metais ir visomis kitomis praėjusiomis ir dar tik ateinančiomis šventėmis. O mes jau ruošiamės didžiausioms dūšios šventėms – kitų metų spektakliams ir koncertams.