Be būgnininko, bet su dovanomis!

2010 12 13

Nūnai artėja Kalėdos, o mūsų širdyse – liūdesys ir džiugesys sumišęs it imbieras su citrina sveikuolių arbatoje… Mūsų Batmanas – Jonas Lengvinas, žymusis lazdomis manipuliuojantis būgnininkas, nuo sausio mėnesio mus palieka ir emigruoja Suomijon, kur Laplandijoje planuoja infiltruotis į senelių šalčių ieškančiųjų gretas. Tik, skirtingai nei spaudoje pasklidusių barbarų darbų aprašymai, mūsiškio agento tikslas priešingas – ne uždaryti santa klausus į narvus ir eksportuoti į užsienį, o užtikrinti jiems galimybę ramiai dirbti savo Tautai. „Kaip ir „Liūdni slibinai“ dirba savajai, taip ir kitiems savo šalių patriotams turi būti sudarytos sąlygos dirbti Tėvynės gerovei“ – teigia Jonas.

LS_Lukas Balandis foto7

Nuotrauka – Luko Balandžio

Tačiau mes neketiname stabdyti veiklos. Priešingai – šiuo metu intensyviai ieškome naujo būgnininko, o artėjant Kalėdoms pristatome savo debiutinio albumo, pavadinimu „Albumas, Raginantis Tautą“ prekybą internetiniame tinklapyje manoknyga.lt, kur jį įsigijus taip pat bus dovanojama pikantiška Kalėdinė atvirutė su autoriniu ir unikaliu mūsų palinkėjimu. Portalas manoknyga.lt pritarė mūsų „smegenų“ manymui, jog „Tautą prusinti padės ne tik knygos, bet ir albumai – nuotraukų apie gamtą albumai, muzikos, raginančios atsisakyti hedonizmo, albumai…“.

LS_Lukas Balandis foto2

Nuotrauka – Luko Balandžio

„Albumas, Raginantis Tautą“ jau nuo šiandien yra pasiekiamas visiems Lietuvos ir kitų šalių piliečiams. Šventinio periodo metu, kartu su mūsų albumu, jį perkantiems bus atsiųstas ir vienetinis mūsų sveikinimas ant šventinės atvirutės, atsiradusios po specialios kalėdinės fotosesijos. „Mes vis dar neturime gražių rūbų“ – prisimindama fotosesiją atsidūsta grupės moteris.

LS_Lukas Balandis foto18

Nuotrauka – Luko Balandžio

Po gimtadieninio turo, trukusio tris mėnesius, mes nutarėme ne ilsėtis, o vėl lipti į sceną, idant skatintume žmones liūdėti ir… švęsti. O ypač Kalėdas. Kodėl būtent Kalėdas? Todėl, kad nuo kitų metų grupės Batmanas, kaip jau minėjome, labai sunerimęs dėl spaudoje pasirodžiusių gandų apie Kalėdų senelių terorą, juos eksportuojant į užsienį, išvyksta bent pusmečiui į Suomiją, kur mėgins juos apginti lazdomis ir tyros širdies pagalba. Demonstruodami solidarumą komandos nariui, praėjusį ketvirtadienį, gruodžio 9 dieną, gyvos muzikos klube „Tamsta“ surengėme koncertą „Tribute to Batman“, kurio metu, visi vilkėjome Kalėdų senelio kostiumą imituojančius rūbus ir grojome vien kalėdines dainas, net jei jos apie vasarą ar gyvulėlius.