Pajūrio gastrolių vizualinė ataskaita

2010 10 16

Mielieji, draugai, kolegos, gerbėjai ir bendražygiai,

Nebeatmename laikų, kuomet nuogi bėgome maudytis į jūrą ir dainuodavom ant pievutės sugulusiems poilsiautojams. Tačiau liūdesys neužgožė racionalaus mūsų proto ir idant atmintume šiltus vakarus ir prasmingas dienas, pristatome Jums ilgai lauktą ir ilgai brendusią vizualinę medžiagą iš turo po pajūrį, kuomet „Liūdni slibinai“ užkariavo Klaipėdą, Palangą ir Nidą.

Taip pat primename keletą labai svarbių faktų:

1. Mes vis dar pristatome Tautai savo debiutinį albumą, vardu „Albumas Raginantis Tautą“ ir tikimės, jog jau netrukus susimatysime su jumis. Variantai, kur ir kada tai galėtų vykti – spalio 22d Kaune, lapkričio 5d Šiauliuose, o lapkričio 27d – Gargžduose. Daugiau info rasite ir šiame mūsų puslapiukyje.

2. „Albumą Raginantį Tautą“ galima įsigyti tiek mūsų koncertų metu, tiek „trupės liūdi“ pasirodymų metu (tarkim, artimiausias – jau šį šeštadienį, spalio 23d 19val Menų spaustuvės juodojoje salėje „trupė liūdi“ kviečia į muzikinę veiksmo dramą su kanopomis „Baltoji stirna“, kurią režisavo – Vaidas Kublinskas). Taip pat albumas galimas įsigyti Coffee-inn kavinėse.

Tiek svarbios informacijos, o dabar dėmesį perkelkime į vasariškuosius vaizdelius.

Ir antroji dalis