Gimtadienio koncertai, pristatantys „A.R.T.’ą“

2010 09 26

7030_148416150797_58712970797_2560330_635949_n

Tauta! Šiemet švęsime savo dviejų metų sukaktį ir ta proga jums ruošiame ištisą puokštę naujovių. Nepaisant to, jog artėjant gimtadieniui – kad ir tokiam nedidukui – vis labiau pečius apgula gimtadieninė depresija, mes savo ribas žinome. Liūdesys, kaip neseniai prisipažinome viename interviu, turi būti taurus ir prasmingas, o ne „lūpų kampučiais žemyn“ .

Gimtadienio koncertų metu supažindinsime jus su naujais kūriniais – tiek apie mirtį, tiek apie gyvūnėlius –  ir debiutiniu albumu. Pirminiuose planuose numatyta pristatyti muzikinį „Albumą Raginantį Tautą“, tačiau po pernykštės patirties, turimas ir atsarginis planas – dingus elektrai ar iškilus kitiems techniniams nesklandumams, tiesiog galime spontaniškai susiorganizuoti fotosesiją. Idant mūsų prisiminimus įamžinantis nuotraukų albumas būtų papildytas dar prasmingesnėmis fotografijomis, į koncertus esate kviečiami pasipuošti pagal dresscode‘ą „geltona-juoda“. Tai ne vien mūsų skiriamosios spalvos. Tai Lietuvos žemės ir ją šildančios saulės spalvos – be šių nebūtume išdygę ir mes.

Kaip dažnai kartoja mūsų Turėklas Vaidas Kublinskas „kaip ir upė visada kitokia, nors ir ta pati, taip ir tūlas žmogus – tuo pačiu vardu, bet vis kitoks“. Taip ir mes – tokie patys kaip visada ir – kaip visada – kitokie. Gimtadienine pompastika neprisidengdami, su dviejų metų bedarbystės stažu, tyra dūšia bei atvira siela – kviečiame kelias prasmingas valandas paskirti bendram tikslui – bandymui grįžti prie tikrosios lietuvio prigimties.

Kada ir kur?