Fotografas Rytis Šeškaitis, postprodukcija Luko Klimkevičiaus

Gruodį – Šventiniai koncertai Vilniuje ir Kaune

2016 11 30

Pastaruosius metus su klausytojais dažniau susitinkantys kameriniuose „Viskas netrukus baigsis“ pasirodymuose, aktyviuoju žiemos periodu kviečia į specialius, jau tradicija tampančius Šventinius koncertus. Gyvo garso dviejų dalių programoje skambės gerai žinomos grupės dainos bei originaliais tekstais klausytojų džiaugsmus ir vargus paliečiantys kūriniai.

Nors scenoje gali pasirodyti ir vienas kitas šventinis blizgutis ar pokštelti fejerverkas, grupės nariai primena, kad džiugi nuotaika koncertuose nebūtina.

„Kad ir kaip norėtų mūsų grupės moteris Aistė Lasytė, atėjus šventėms mes nevažiuojam rogėmis per sniego pusnis skambant varpeliams, nevaikštom būriais giedodami džiaugsmingų giesmių ir kas vakarą draugų būryje nekepam imbierinių sausainių. Tačiau gerai, kad dar yra apie ką pamąstyti. Ar prie upės, ar prie tilto, po vieną ar kartu, jauni ar seni, sušalę ar sukaitę, ar linksma, ar liūdna. Priimti su vidine ramybe save ir kitus tokius, kokie esam, matyt, ir yra didžiausia šventė“, – sako „Liūdnų slibinų“ narys Vaidas Kublinskas.

Koncertai vyks:
GRUODŽIO 21 D. 19.30 val. Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris“
GRUODŽIO 31 D. 16.00 val. Kaune, „Bosca“ amfiteatre („Žalgirio“ arenoje)

 

BILIETUS platina „Tiketa“. Bilietai brangs GRUODŽIO 6 D.