Fotografas Tomas Stirna

Kviečiame į gyventojų susirinkimą „Viskas netrukus baigsis“ (premjera)

2015 02 25

 

Gerb. gyventojau,

ką tu bedarysi, kur beeisi, kur beplauksi, kokį jauką beprarysi – nieko tu nepadarysi. Viskas turi pradžias ir pabaigas. O gal neturi – kartais nesupaisysi, kur pradžia, o kur pabaiga. Ar mes prasidedam, kai gimstam? Ar pasibaigiam, kai mirštam? Ar galim prasidėti ir pradėti vėliau, nei gimėm, o baigti anksčiau, nei kiti pradės linkėti mums amžino atilsio?

Leisdami sau manyti, kad pradžios ir pabaigos klausimas yra aktualus kiekvienam gyventojui, rengiame susirinkimą. Tema –  „Viskas netrukus baigsis“. Norime be kasdienių suvaržymų ir įsišaknyjusių prietarų atvirai prabilti apie pabaigas, kurių net nesąmoningai kasdien bijome ir kurios mus stumia gyvent.

Susirinkimo klausimų nagrinėjimui esame paruošę savo naujų muzikinių ir poetinių kūrinių. Melodijos ir posmai ruošti specialiai šiai temai ir pokalbiams, tad jų neišgirsite jokiame kitame mūsų sanbūryje (dar žinomame koncerto vardu). Be sceninės pompastikos, nugludinto skambesio ir iš anksto surepetuoto scenarijaus.

Kad susirinkimas netaptų turgumi, kur pradedame pardavinėti pagražintus save vieni kitiems, vietų skaičius bus ribotas. Pateks pirmieji 100 gyventojų, iš anksto sunešę rinkliavos mokestį į „Tiketos“ kasą.

Labai jaunų žmonių nekviečiame, tačiau kuo anksčiau pradėsit apie tai galvot, tuo daugiau laiko turėsit.

Užeikit dabar, nes ką gali žinot…

KOVO 22 D. 16.00 ir 19.00 val. Lietuvos teatro sąjungoje, Vilniuje

KOVO 26 D. 17.30 ir 20.00 val. Kauno kameriniame teatre, Kaune

Šviesaus a†minimo grupė „Liūdni slibinai“,

Vaidas Kublinskas, Aistė Lasytė ir Dominykas Vaitiekūnas