Klipo anonsas

Kviečiame į vaizdo klipo „Mergaitė“ pristatymą

2014 11 23

2014 m. lapkričio 25 d. 20.00 val. kviečiame į mūsų (grupės „Liūdni slibinai“) dainos „Mergaitė“ vaizdo klipo pristatymą, kuris vyks mūsų „Youtube“ kanale. Pirmą kartą savo gyvavimo istorijoje pristatydami naują mūsų klipą surengsime tiesioginę vaizdo konferenciją, kurios metu drauge galėsime aptarti klipą ir pasaulio gaudimą.

„Nors šią dainą atlieka mūsų grupės moteris Aistė Lasytė, jeigu jos vietoje būtų vyras, esmė labai nepakistų. Nes pilnas pasaulis ir vyrų „karalienių gražių“. O kas gi nenori kartais būti karaliene? Aš tai kartais noriu, –  keldamas intrigą kalba „Liūdnų slibinų“ vokalistas Dominykas Vaitiekūnas. – Man labiausiai įstrigęs šio klipo kadras yra su Ožka. Jis tarsi apnuogina agrarinį mūsų visų identiteto pamatą – kad ir kiek besistengtume būti klimingomis karalienėmis, vis tiek po karūna ragai kyšteli ir pasmakrėj dzimbuliukų nepaslėpsi.“

Žiūrėti į mus ar užduoti kokį rūpimą klausimą ar išsakyti nuomonę apie klipą nieko nekainuos ir netgi nereikės niekur eiti, galėsite dalyvauti šiame mūsų pristatyme tiesiai iš betkurios pasaulio vietos, kurioje sėkmingai veikia interneto ryšys.

Antradienio vakarą į tiesioginę video konferenciją su mumis (Dominyku Vaitiekūnu, Aiste Lasyte ir Vaidu Kublinsku) pateksite per šią NUORODĄ arba žemiau esantį langą. Iki susižiūrėjimo antradienį 20 val.!

p.s. tokį tiesioginį video ryšį savo „Youtube“ kanale rengsime pirmą kartą, tad jeigu įvyktų techninių negandų, suskubkite pasitelkti suprantingumą.